Web Analytics Made Easy - Statcounter

عده‌ای دو شهر قم و مشهد را پایگاه خود قرار داده‌اند تا نشان دهند ما از موضع علما، مرجعیت و حوزه صحبت می‌کنیم، در حالی که مراجع نیز این افراد را محکوم کرده‌اند. شعارهایی که در فیضیه داده شد شبیه پلاکاردهای این افراد در 13 آبان بود. این افراد از خارج حوزه مدیریت می‌شوند و حرکت‌های آنها خارج از حوزه است اما طلبه‌ها از لباس روحانیت به عنوان ابزار، برای اعتراضات خود استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نصرت‌الله لطفی»، قائم‌مقام شورای تبلیغات اسلامی کشور، چندی پیش درباره شعار امسال 13 آبان اعلام کرده بود که شعار بر اساس منویات رهبری با نام استکبارستیزی سرآغاز افول آمریکا نام‌گذاری شده است.

ابه گزارش برنا، ما در مراسم 13 آبان ماه با وجود آنکه شورای تبلیغات اسلامی شعار آن را نیز مشخص کرده بود، عده‌ای که با در دست داشتن شعارهایی مثل «ای مدعی بهشت برجام/ استخر فرح تو را سرانجام» به گونه‌ای دولت و رئیس جمهور را تهدید به مرگ کردند.

محسن غرویان  استاد حوزه علمیه گفت: این اقدامات برای انتخابات ریاست جمهوری آینده است. چراکه این افراد دیده‌اند در دوره اخیر در جلب رضایت مردم ناتوان هستند و کاندیداهای آنها در مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، شکست خورده‌اند.

او افزود: این افراد برای اینکه رئیس‌جمهور آینده را از طیف خودشان که همان آقای احمدی‌نژاد است روی کار بیاورند، دست به چنین اقداماتی می‌زنند. بنابراین تخریب روحانی به همین خاطر است تا محبوبیت او را در بین مردم کم کرده تا شاید بتوانند، رئیس جمهور آینده را از طیف خودشان داشته باشند.

غرویان با بیان اینکه در گذشته نیز این مدل برنامه‌ها را شاهد بوده ایم، تصریح کرد: زمان هاشمی رفسنجانی نیز شاهد این مدل برنامه‌ها بوده‌ایم. این افراد می‌دانند که اقدامات‌شان برخلاف نظر مقام معظم رهبری است اما «الغریق یتشبث بکل حشیش» کسی که درحال غرق شدن است به هر چیزی دست می‌اندازد تا نجات پیدا کند.

این مدرس حوزه اضافه کرد: حرکات این افراد نشانه شکست تفکرات افراطی در بین مردم است. جریانات افراطی می‌خواهند که مردم از نظام روحانیت دل زده شوند البته این اتفاق نیز رخ داده است و مردم دیده‌اند، شعار های توخالی هیچ نتیجه‌ای در زندگی آنها جز استمرار دعوا نداشته است.

او با اشاره به سخنان روحانی درباره دعواهای 40 سال گذشته که هیچ نتیجه‌ای نداشته است، اظهار کرد: قرار نیست ما دائم با یکدیگر دعوا کنیم. باید یک راه حلی برای مشکلات کشور پیدا کنیم. اما این افراد نگاه واقع بینانه به مسائل کشور را ندارند و در خیالات خودشان فکر می‌کنند، این حرکات را انجام داده‌اند تا مشکلی را از مشکلات مردم حل کنند در حالی که تا امروز نتیجه عکس داده است.

غرویان در پاسخ به این سوال که چرا اعتراضات از قم و مشهد صورت می‌گیرد؟ مطرح کرد: عده‌ای دو شهر قم و مشهد را پایگاه خود قرار داده‌اند تا نشان دهند ما از موضع علما، مرجعیت و حوزه صحبت می‌کنیم، در حالی که مراجع نیز این افراد را محکوم کرده‌اند. شعارهایی که در فیضیه داده شد شبیه پلاکاردهای این افراد در 13 آبان بود. این افراد از خارج حوزه مدیریت می‌شوند و حرکت‌های آنها خارج از حوزه است اما طلبه‌ها از لباس روحانیت به عنوان ابزار، برای اعتراضات خود استفاده می‌کنند.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام

ایسنا/ایلام رییس سازمان مدیریت بحران کشور یا بیان اینکه مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست، گفت: ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران است.

محمدحسن نامی، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز جمعه، ۷ اردیبهشت‌ در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور برای استان ایلام مصوب شد و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآور شد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

 نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی تصریح کرد: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد. 

حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام نیز در این نشست، گفت: مطالبات مردم پایین دست‌ سد سیمره  باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند. 

بهرام‌نیا ادامه داد: در آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود. 

وی یادآور شد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

دکتر بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از  بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند. 

وی ضمن قدردانی از سازمان های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم  برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد. 

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • پس لرزه های تجمع روحانیون قم با لباس نظامی /ابطحی: ضربه سنگین بر پیکر روحانیت وارد می کنند
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر