Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره سال ۹۶ و اتفاقات آن گفت: انتخابات ریاست جمهوری اردیبهشت امسال یک امتحان بزرگ برای مردم بود عده‌ای تک‌دوره‌ای بودن دولت تدبیر و امید را به یک گفتمان تبدیل کرده بودند.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا؛ محمدرضا خبار درباره سال ۹۶ و ابعاد مختلف آن از جمله مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی گفت: سال ۹۶ یکی از سال‌های مهم برای ایران و تاریخ کشورمان بود، دولت تدبیر و امید دوره اولش به پایان رسید و مردم باید تعیین می‌کردند که بماند یا جایش را به دولتی دیگر بدهد؟ در این سال  ملت ایران در یک آزمایش مهم قرار گرفتند؛ آنان باید انتخاب می‌کردند در چهار سال آینده چه کسانی مدیریت اجرایی کشور را به دست بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: امسال سالی بود که آثار برجام خود را نمایان کرد و نتایج تحریم‌ها بر ملا شد، از طرفی هم ایران با به زانو در آوردن استکبار جهانی مخصوصا در سرزمین‌های همسایه به ویژه سوریه و عراق و شکست دولت به اصطلاح اسلامی داعش که برای تفرقه میان مسلمانان و ایران به وجود آمده بود در عرصه منطقه خود نمایی کرد.
تک دوره ای بودن دولت تدبیر و امید را به صورت یک گفتمان در آورده بودند
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه مردم ایران با هوشیاری و درایت،‌ هدایت‌ها و آموزش‌های امام و همچنین دشمن‌شناسی در اردیبهشت سال ۹۶ یک تصمیم درست و قاطعانه گرفتند، گفت: مردم در شرایطی به پای صندوق‌های رأی آمدند که از ابتدای سال ۹۲ با روی کار آمدن دولت آقای روحانی رسانه‌های بیگانه و مخالفین داخلی تک دوره‌ای بودن دولت تدبیر و امید را به صورت یک گفتمان در آورده بودند.
وی یادآور شد: تبلیغات بسیار وسیعی صورت گرفت، هم نوایی و هم صدایی مخالفین داخلی دولت و تلویزیون‌های بیگانه کار را به جایی رساند که حتی دوستان و همراهان دولت آقای روحانی هم کم کم داشت باورشان می‌شد که این دولت تک دوره‌ای است. خوشبختانه مردم به دلیل هوشیاری که داشتند برای بار دوم با رأی بالا توانستند دولت تدبیر و امید را برای ۴ سال دیگر در کشور مستقر کنند و شرایط خدمت رسانی برای دولت را فراهم کردند.
خباز افزود : مردم عزیز ایران در شرایط بسیار حساس و  همچنین در فضای غبار آلودی که ایجاد شده بود تا حق شناخته نشود با احساس وظیفه ملی و حس دلسوزی تکلیفی که بر دوششان گذاشته بودند به خوبی انجام دادند.
این عضو حزب اعتماد ملی درباره رفتار دولت در سیاست خارجی و داخلی عنوان کرد: دولت امسال توانست علی‌رغم فشارهای اقتصادی که مردم داشتند و برخی از ناکارآمدی‌ها در بخش  اقتصاد که میراث رسیده به آن بود عملکرد مثبتی داشته باشد.
ایران با فرمایشات رهبری توانست در یک مذاکره نابرابر حرف خود را به کرسی بنشاند
وی در خصوص رفتار ایران در جامعه جهانی در سالی که گذشت عنوان کرد: یکی از بحث‌هایی که خشم استکبار جهانی را در سیاست خارجی بیشتر افروخت این بود که ایران در دولت گذشته آمریکا توانست در مذاکره‌ای نابرابر آن هم در شرایط شکننده سیاسی بنا بر فرمایشات رهبری با تلاش‌های مجاهدانه حرف خود را به کرسی بنشاند.
خباز ادامه داد: مردان دپیلماسی ما ثابت کردند فعالیت‌های مسالمت آمیز هسته‌ای حق مسلم ما است و این حق را هم شورای امنیت سازمان ملل و مجامع بین المللی امروز پذیرفته است.
وی با یاد آوری تحریم‌ها عنوان کرد: تحریم‌هایی که علیه ایران وضع شده بود در زمینه‌های نفتی برداشته شد و ما امروز فروش خوبی در بازارهای جهانی داریم.
این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: موفقیت دیگری که  در بعد سیاست خارجی وجود داشت این بود که موجود نامشروعی به نام داعش که خاصه برای ایران و در مرحله بعدی برای بقیه کشورهای اسلامی از جمله عراق و سوریه به وجود آمده بود با تدبیر و سیاست ایران شکست خورد.
وی خاطرنشان کرد: دولت غیرانسانی و غیراسلامی داعش ادعا کرده بود که به همه جهان اسلام سلطه پیدا خواهد کرد اما مشاهده کردیم که ایران چگونه این موجود نامشورع را به زانو درآورد که همین موفقیت کینه آمریکا را نسبت به ما افزایش داد.
خباز با اشاره به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا گفت: ترامپ فکر می کند که خدای دنیاست و می‌تواند هرکاری انجام دهد. متاسفانه ترامپ با آن روحیه استکباری و غیرانسانی که داشت علنا و رسما اعلام کرد ما توافق هسته‌ای را قبول نداریم.
وی خاطرنشان کرد: ایران توانست اروپا را قانع کند که فعالیت‌های هسته‌ای‌اش در چارچوب آژانس بین‌المللی اتمی است و این ایالات متحده است که تعهدات خود پای بند نیست.
اعتراضات دی ماه با تحریک عده‌ای در مشهد شکل گرفت
استاندار سابق سمنان بابیان این که در دی ماه اعتراضاتی در کشور شکل گرفت،‌ عنوان کرد:  دولت توانست تورم ۴۴ درصدی را تک رقمی و تراز اقتصادی را مثبت کند و شرایط برای بیماران به خوبی فراهم شد اما در حال حاضر این امر برای مردم ملموس نیست و عده‌ای به بهانه اعتراضات اقتصادی به صحنه آمدند.
وی خاطرنشان کرد: اعتراضات ابتدا در شهر مشهد با تحریک عده‌ای آغاز شد بعد به انتقاد از دولت پرداختند و سپس شعار گرانی سر دادند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: سخن گفتن درباره گرانی قابل قبول است به هر حال در کشور ما آزادی بیان وجود دارد و مورد تأیید همه نیز هست اجتماعات و گروه‌های سیاسی می‌توانند نظرات خود را بیان کنند اما در اتفاقات دی ماه عده‌ای در صدد تضعیف جمهوری اسلامی ایران برآمدند شعارهای ساختارشکنانه سر دادند و پرچم کشور را آتش زدند.
وی خاطرنشان کرد: اینکه عده‌ای در خیابان‌ها به اموال عمومی لطمه وارد کردند،‌ مغازه‌های مردم به آتش کشیدند قابل قبول نیست،‌ خوشبختانه نیروی انتظامی با درایت بسیار خوبی که داشت توانست این اتفاقات را مهار کند و به حول و قوه الهی این ماجرا تمام شد.
خباز با بیان این که مطالبات اقتصادی مردم تلنگری برای دولت بود، گفت: از این به بعد دولت باید برای تأمین اقتصاد و معیشت مردم اقدامات کارسازی را انجام دهد.
این عضو حزب مردم سالاری تاکید کرد: البته حل مشکلات امروز کشور تنها بر عهده دولت نیست و یک قوه به تنهایی از پس این همه مشکل برنمی‌آید قوای دیگر همچون قوه مقننه،‌ نهادهای انقلابی گروه‌های مسلح،‌ نیروهای امنیتی و نهادهای دیگر هم باید به میدان بیاند تا مشکلات اقتصادی را به کمک دولت حل کنند.
وی خاطرنشان کرد: معتقدم سال ۹۶ از بعد سیاست داخلی و خارجی، امنیت مثال زدنی ما در میان کشورهای منطقه،‌ به زانو در آوردن استکبار جهانی، شکست داعش، حضور مردم در صحنه انتخابات و ۲۲ بهمن سال بسیار خوبی بود.
خباز یادآور شد: در بعد اقتصادی ما مشکلات فراوانی داریم که برای حل آنان دولت باید اقدام کنیم. البته این حرف من به معنای آن نیست که منتقدان نقدی نداشته باشند؛ خیر چنین نیست نقادان هم باید با دلسوزی و در قالب راه حل انتقادات را بیان کنند. نیاز است برای ساختن کشور دست به دست هم دهیم.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که گفته می‌شود هنگام انتخابات اردیبهشت ۹۶ یک سرمایه عظیم اجتماعی به میدان آمد اما بعد از ماها این سرمایه ریزش کرد،‌ آیا این نظرات درست است، گفت: گاهی اوقات برداشت‌های خود را مطرح می‌کنند ضمن احترام به نظر این عزیزان باید بگویم در این گونه موارد آمار و ارقام وجود دارد ما نمی‌توانیم بر اساس برداشت‌های شخصی صحبت کنیم.
وی ادامه داد: در زمینه انتخابات آمارها مشخص است،‌ در راهپیمایی ۲۲ بهمن تصاویر گویاست در جایی که آمار و ارقام داریم نظرات شخصی جایی ندارد. برچسب ها: محمدرضا خبار ، تجمعات اعتراضی ، مشهد

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۶۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند